D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

June 5, 2007

hari ini yg semak...

bosan... bosan... bosan... x terbendung lagi huhumengantuk tp tahan.... knape? sbb nk tgu Emil Emilda... so skrg semuanya ade kt rumah... few days 2 go utk rumah ni jadik kosong semula akibat keberangkatan adik2 ku ke skolah... wp 2 org je tp mcm x best jugak!

so dr pemerhatian mlm ni...

ayah: lepak2 sambil tgk brite. yg plg x larat 2 die sosorg je yg tekun tgk tv dlm ramai2 ni heheh nk2 plak bley die tgk tv sambil menongkat kepale mcm ngah pk hal2 negare... huhu tp ayah mnpk lebih sehat sbb anak2nye sume ade dpn mate zmn2 cuti skolah ni... alhamdulillah...

mak: hahahah tetiap mlm ni la keje mak aku skrg. maen game. kdg2 ader turn... kdg2 die aje yg maen sampai sume org da maleh nk tgu turn sampai... nsb baek la aku ade laptop snirik huhu

ayong: ngah bace selected novel by reader's digest yg salah satu cte dlmnyer adelah cte kegemaran aku... dok sesofa ngn ayah. straight mengadap tv tp xtgk tv pon hahaha... jap lg aku nk p menyelit tgh2 2...

doin: lesap... huhu mlm2 ni g mapley x ngajak aku pon. hampeh toi!!! yg x larat 2 g ngn adik ngn ibal jer... adush! tp xpe le, aku pon da xde tpt nk masuk ni. jz tbe2 rindu nk lepak mapley ngn aan, ima n bobob huhu

ateh: ni mamat lg la pelik-pelikun... ngah bising2 tv ayah n game mak ni, bley mamat ni blaja bio. yg aku x thn 2 bley lak die tgu mak tukar stage laen bru bley tny ape yg die x phm huhu tp bgs la brbdg aku dulu... cuti skolah, cuti la buku2 aku sume huhu

acik: dr aku blom on9 sampai la ni x abis2 mkn lagu.. huhu mmg mok la adik aku sorg ni... pas ni rs2nye turn die lak maen game 2.. [mak ni da mcm2 nk kalah jer hahah]

aku lak??? wat pe agak2nyer??online...
friendster: new comment from shikin... xphm sbb cte lame ru nk reply
myspace: xde pape yg bgs
yahoo emel: 2 emel noly yg tbe2 xbleh bukak... sengal!!
hotmail emel: xde pe yg menarik pon
official emel: emel dr.mohd sal presentation [cuak... cuak... cuak...]
UMISISweb: mgu dpn ble register
YM: xde pe yg menarik jugak... tertny2 knape hati along berbunga2.. adekah org UK sudah pulang ke tnh air?
MSN: xmo kawan... xmo kwn...

0 precious comments: