D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 17, 2007

Ceritera fotopages

Petang sementara menunggu berbuka puasa lepak-lepak tengok fotopages senior-senior Semsas dulu. Banyak jugak la perkara-perkara yang sepatutnya dah lama tau tapi tetiba tertau baru hari ni. Contohnya percintaan Talhah (headboy mase aku form 2) n Kak Ecah yang dah happy ending pon. So sweet.... Sampailah kat fotopage Saudara Aminor Azmi, headboy asa aku form 1 (boleh dapat dari zazadin fotofages or hudarling fotopages utk tengok Aminor & org laen punye jugak). Satu post pasal exsas n exsas eagle yang tetibe wat aku rindu sangat-sangat nak menjejak kaki skali lagi ke sekolah. Apa khabar Semsas?

Mengingatkan pulakwedding Faza yang aku missed hari tu, ape lah nasib dah bertahun-tahun keep in touch dgn diorang bebudak 9802 secara maya jer. Tapi nasib baik la keep in touch lagi kn kn kn... Ups, lupa! Last Thursday jumpa Zam Zarina kat fakulti sempat la jugak dia cerita ceriti pasal wedding 2 (wahhh... sume dah pakat-pakat bawak "teman tapi mesra" nak intro kat geng-geng lame erk??!) n pasal dat hot couple (sal dia je yg dak pompuan 9802 yang dah kawin so far). Rupa-rupanya Faza b dat guy sekelas... Hihihi... Tak lupa jugak aku terserempak gambar kawen Ijam yang ada Erman kat fotopages K-rie (bleh dapat kat fotopages Zazadin).

So sape-sape yang rase macam dah termissed sesuatu atau banyak perkara tentang Semsas dan bekas-bekas penghuninya (kenapa penghuni?), bleh la lawati fotopages2 yang berkenan...

0 precious comments: