D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

December 27, 2007

Mid Semester Break [hari-hari terakhir]

December 27, 2007

beberapa hari yang lepas ni agak sibuk la jugak
last sabtu buat makan-makan untuk family ayah
seronok jugak tengok tetamu-tetamu makan
lepas siap-siap kemas rumah petang tu, maklong (mak's elder sis) called
kena balik perak a.s.a.p untuk few family matter

ahad pagi semua bersiap-siap untuk balik
ayong & muin pon prep untuk balik hostel semula
kelas start before christmas huhu
terus hantar stuff mereka ke upm
lepas tu head to perak
overnite kat rumah uda (mak's 3rd bro)
esoknya pagi-pagi balik kampung ooo balik kampung

bertahun-tahun tak jejak ke sana
mula-mula melawat kubur
alfatehah untuk arwah atok & opah
lepas tu terus ke rumah arwah
dah lama betul kena tinggal
macam-macam ada, kemas la segala0galanya
(sweysiaw saya terjumpa anak tikus merah dua beradik dalam drawer)

tengah hari tu semua orang enjoy the seafood
saya tak boleh makan
maka merasa la sikit saja, buat syarat
petang tu mula la sakit-sakit
menyampah betul!

petang merangkak senja
semuanya head back to kl
overnite kat rumah maklong
esoknya christmas
birthday paklong & sumayyah (kezen)
dan anniversary mak & ayah
semoga semuanya panjang umur
dan selamat hari-hari

0 precious comments: