D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

December 20, 2009

Entry lepas geram


Amaran: she's auni irdina but there's t0tally n0thng to do wid her in dis entry. I love u audina!

So, 2 b very frank, im so deadly sick with th0se insan2 bijak pandai penuh ilmu d dada d kolej islam tptku mcari rezeki itu.. So sick n muntah! Well i kn0w, u r wearing hijab, d pr0per 0ne c0mpared 2 me s 2 b said ala2 xcukup kain pny tdg kn? So wht? Jz act like a g0od muslimah sudah la. Yg hangpa p ckpa tang aku 2, x rs cm ak ni lbh mulia ke? Pnt la kwn dgn 0rg rs bgus ni. Mcm ayamas!

So what if im staying al0ne? I pay d rental fee wid my 0wn m0ney, oke! Ak TAK mintak pn duit k0rg nk byr sewa rmh. Ak cr sndiri lg rmh 2. Sdp2 la pula nk mengata aku itu dan ini, lupe ke hr 2 pnh mtk nk jd h0usemate i? Owh, lupe la 2... N if nk pergi mana2 pn, i told my parents n my c0usin la. Berhentilah brcakap seolah2 ak ni perempuan jht yg suka berpeleseran krn sesungguhnya pintu pagar rmhku sentiasa brkunci sebaik shj aku pulang dr opis! Ak ni rabun, xleh driving mlm. Instead, xd tpt2 bgs pn kt sini utk ak wt pkr2 yg k0rg pk ak mgkin buat 2..

N so wht if i put 0n make up? Bkn ak dh mcm ni since kt u ke? Ever knl ak ke b4 dis? Tlg la, nk make up, jz do it, x pyh nk busuk ht kt insan cntik2 mcm aku ni. Tuhan kn maha adil, awk pn cntik jg so xperlu rs trjejas dgn kcntikanku ini. Ahaks! Xperlu rsnya nk dgki2 dgn 0rg lain. Outsp0ken? Yes, u are! Tp jgn lah xpasal2 nk mjthkn maruah org lain.
Ak xnpk ape sbbnye k0rg nk dgki sgt dgn aku. Stakat secalit eyeliner yg 2 pn kdg2 ku pakai kdg2 xpakai, xperlulah smpi keluarkn statement tanda s0al. Ku sdia mklum mataku mmg cntik... Ups, lupa nk puji! U pakai c0ntact lens kn skrg? Wow, cntik mata! upgrade eh? Ke tiru saye? Ups! Hehe

N lastly, so wht if i have boyfriend or myb b0yfriends? SUKA HATI la kn? Biarlah... Bkn mmg sjak dulu i do hv b0yfren ke? Ke u all ada cal0n utk i? Kenapalah xsenang betul kalian dgn kwujudnku? Sudah lah wahai kakak2ku, insaflah.. If ada pape nk tau, brsemukalah.. Dnt ask my c0usin, she kn0ws everythng c0z i t0ld her every single thng. Cuma dia trlalu amanah utk memberitahu kalian ap yg xperlu dberitakn.. Sudah2 lah mer0sakkn hbgn kt0rg sbb air xmungkin pts dcincang n she's d best c0usin i ever have. Berhentilah brusaha utk perpisahan kami. Ape2 yg k0rg bgtau dia, dia dh tlebh dulu tau btl tpu, halal haram nye BCAUSE SHE IS MY COUSIN SISTER! Sudah lah.. Sy mungkin buruk d mata kalian tp dia tau ap yg sy lakukn.. Jgn smpi nnt sbg kwn, dia pula yg akn npk kburukan kalian lbh truk dpd cerita2 buruk kalian ttg sepupunya ini.

Kpd yg brkenaan, sy hrp sy dpt maafkn kalian, so0ner o later. Jgn smpi nnt sy brsemuka dan kita brcakaran pula. Kpd yg x brkenaan tp trbaca, sy hrp kalian maafkn sy krn ini btl2 entry marah kutuk keji sy. Maafkn sy. Sm0ga tuhan sentiasa mel0r0ngkn ht2 kita ke jln kbnrn. Amin..

0 precious comments: