D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

March 17, 2010

rabu yang sengal!

845am tadi saya ke dewan kuliah... gelap gelita! mana students ni????????

9am dapat satu SMS "cik, kelas kol 11 ni batal jugak ke?"

what?? who the hell yg dah pandai2 batalkan kuliah pagi td??????? geramnyer dgn budak2 ni!

"sape yg pandai2 batalkan kuliah saya?"

-entah! tp ada announcement mlm semalam kat hostel.... sebabnya mlm ni cik nak buat test, kan?

SO WHAT KALAU MALAM NI TEST?!

yang kawan mamat ni lagi best punya kurang asam "xpe la, cik ganti je kuliah pagi td tu mlm ni..."

"xpayah... kalau tak nak belajar tak yah belajar... sy xyah blajar dah, sy dah pandai!!"

2 precious comments:

abangpit said...

student skrang makin lama memang makin berani buat perangai..

LaLaLOLa said...

kurang ajo wp pnt2 cgu ajo... sbb 2 x pandai2!