D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 29, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

Semalam teringatkan Tamagochi saya; anak along yang saya jaga sejak baru lahir sampai saya berpindah dari Kuantan ke sini.

Rindunya.... Dah besar dah dia sekarang, dah nak jadi kakak!


Lunch break semalam saya buat blogwalking, terjumpa contest ni.

Bertamhan membuak-buak rindu kat Tamagochi maka saya putuskan untuk join contest ni...

Semoga Auni Irdina membesar jadi muslimah yang mukminah (dan comel macam Angah La hehehe)


Here goes the rules and regulation untuk contest dari blog contest4anas ni.





Contest dibuka sejak lepas raya hari tu, 20 September sampai 20 Oktober 2010 nanti.

Hadiah datang dar Shanghai... Menarikkan!


Ada 4 kategori dipertandingkan iaitu

(1) 1A Little Muslim for 1-day-old to 3-year-old

(2) 1B Little Muslimah for 1-day-old to 3year-old

(3) 2A Little Muslim for 4-year-old to 6-year-old

(4) 2B Little Muslimah for 4-year-old to 6-year old


So for Tamagochi tersayang saya kena join kategori ke (2) sebab little muslimah saya ni baru berusia setahun sembilan bulan.


Untuk join mula-mula kena jadi follower kepada penganjur iaitu


seterusnya add kedua-dua blog ni ke blogroll kita.

Saya dah follow dan dah letak kat blogroll tu tanpa removal sampai bila-bila!


Dan pastilah kena buat contest yang bertajuk seperti contest ni kan... hehe


Pastikan banner contest diletakkan di post dan side bar sekali ye!
Kemudian uploadlah SEKEPING gambar little muslim/muslimah yang tersayang tu dan sertakan butiran-butiran lengkap si comel.
Nama: Auni Irdina Binti Mohd Aidil
Tarikh Lahir: 11 Disember 2008
Umur: 1 tahun 9 bulan
Kategori: 1B
Harapan: Semoga Tamagochi cang tersayang menjadi muslimah mukminah serta contoh teladan yang baik untuk adik-adik. Belajar pandai-pandai macam abah dan umi kamu. Jangan lupakan Angah La yang jauh hehe *panjang pulak harapan daku untuknya*
Kemudian saya berbesar hati menjemput elun, wankemo, hudarling, nuruldiyana, asada dan semua rakan-rakan blogger untuk join contest ni.
Buat kak jemah viruspadu, joinkanlah nica & anoi untuk contest ni... muslimah mukminah gitu hehe
kawan-kawan jangan lupa tinggal link kat penganjur ye!
Selamat mencuba dan semoga berjaya!

5 precious comments:

viruspadu said...

alahai comelnyaaaaaaaaaaa

ASaDa RyutaRo said...

panjangnya bulu mata.. dah cam pakai maskara.. hihi..

adeh.. asada nk letak gambar siapa ni. hahaha..

LaLaLOLa said...

kak vp: hehe comel keturunan tu =p

asada: tu bulu mata original tau sejak bayi... keturunan jugak la tapi not from our side hehe

sakura said...

comeynya auni irdina tu..cute! geramnyaaaaa tgk, kim slm ye! hehe =)

LaLaLOLa said...

hehe nnt dia akan jawab "alam" je mcm setiap kali lepas ckp phone huhu