D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 26, 2011

Laughing out loud? Lots of love?

LOL LOL LOL! Wakakakakaka
Ok, itu kedengkian! Heheheh

Oh dan sebenarnya~~~ KEBOSANAN!

Ahad lepas UA tak g training.
Sebabnya?
Celik mata je terus tak leh bangun.
"Perut kite sakit... Belakang lagi sakit," cakap terus sebaik UA keluar dari toilet.
"Sangat ke?"
"Takleh bangun ni..."
"Oklah, B x g training!"
"Sdeh la cani kite baaaaaanyak nk setelkan hal rumah hari ni..."
"Ah, xde xde xde! Jap g kang B kemas-kemas, syg duduk je!"
"Habis nanti Rabu ade game tak g training camane?"
"Alah, B kan terrer*blagak!!!*!"

So dek pengorbanan itu, hari ni kena la ikut dia ke game ini.
Boring jugak laki punctual ni!
Dorg janji kol 8 kat sini ni dah 815 hareeeeem batang hidung saya n UA je yg boleh dilihat.
Nasib baik team lawan blom datang!

Eh, tapi gile nak gelak LOL la kat UA sebab semalam sebok la nak lawan la hape la da lame tak lawan kan konon g la kuar beli lens skali baru nk masuk kdai tu cikgu dia msg, "Izhar esok tak lawan, jd wasit juri ye!"

LOL beria nak blagak depan isteri nak lawan skali watak wasit juri je hari ni hehe.
Tapi like feeling good gak la sebab selama kawan-cintan-kawen ni asyik tengok dia pakai baju pendekar je kan.

Ni 1st time nak tengok dia pakai baju wasit juri yg putih bersih ni.
Sampai sakit-sakit pinggang-vontrot bagai la semalam jahitkan lencana kat baju baru dia.

Hurmmm ok lah, nanti bosan-bosan di sini kita twit-twit pulak.
Eh, tapi dah alang-alang di Cheras ni bagus jugak kalau dpt melawat si adik di UPM sanun...
Ke tidak?

Owh, anyway...
Sepertinya xde kaitan tajuk & gambar dengan entry!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 precious comments: