D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

November 21, 2011

Aidiladha berdua pertama

orang dah nak sambut awal muharram, dah nak masuk new year 2012, dah nak raya cina...
saya baru nak balik ke raya haji hehehe
biarlah gambar menceritakan ye...
 Tayang perdana... eh, tayang perut da...
"Pak teh ni saje tau! tak sempat baby Z nak posing!"


 Ni lagi melampau obvious perut buncit si mommy!
Err.. Raya haji hari tu baru 5m kot huhu


Perut lagi hehe



 apa beza atas n bawah ek?


Raya haji kali ni seronok dpt cium tangan mak n ayah..
Raya puasa hari tu kami tak balik kampung!


 the basripuzi + menantu hehe tahun depan + cucu pulak
SOrang takde dlm gambar... terlepas flight


tengoklah! sampai nak jadi mak orang pon masih dibuli lagi huhuhu



 bonda n the nuruls... jgn tny knp saya lbh gemuk berbanding kakak saya tu!


with pak tam si bulat!

0 precious comments: