D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

Carian tulisan terdahulu

February 9, 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?


Terserempak give away ni which macam sesuai sangat untuk insan-insan yang nak kembali menulis macam saya.

Jadi, ayuh kita penuhi permintaan cik puan penganjur untuk memperkenalkan diri secara ringkas.

Bagus juga, pembaca pun boleh refresh semula tentang momy dan pembaca baharu boleh kenal juga siapa momy :)
10 years of blogging hahaha

Mempunyai pelbagai nick name hasil pecahan nama berdaftar yang amat panjang iaitu
BASRIPUZI NURULADILA BINTI HASSAN BASRI

So nak panggil apa?
Boleh panggil dari sependek-pendek D sehingga sepanjang-panjang Basripuzi :)
Family panggil Angah, bffs sekolah rendah panggil Adila, bffs sekolah menengah panggil Seri, bffs kat u panggil D, Dil, Cik D dan kebanyakannya menanggil Adila, Dila, Nurul, Asrie, and as formal as Basripuzi
Ikutlah janji angpa suka kawan ngan cheq...

Married in 2011, sebulan selepas pembedahan tulang belakang akibat prolapsed invertebrate disc atau slipped disc.

Blessed with 2 girls born alive, an adopted baby girl for breastmilk (anak susuan), another baby up in heaven waiting for momy & ayah... dan now blessed with mo-mo twin in the womb insyaAllah...

Turns 32 in the middle of this year, jika panjang umur hehe...

Surirumah sepenuh masa, penulis dan editor bebas separuh masa.
Peniaga online juga. Boleh tengok jualan saya di instagram.
Trusted seller since 2011. insyaAllah

Ok apa lagi ya?
Ringkas dah kot buat masa ni hehe...

Jadi jangan lupa follow IG dan like page momy ya!

Semoga murah rezeki penaja giveawaynya :)

Assalamualaikum

5 precious comments:

SITI AWADAH said...

Salam momy.. terkezut baca 10y blogging! mesti banyak pngalaman nih. Anyway salam kenal dan tak sabar nak tunggu tengok wajah twins momy tu. Moga semuanya selamat tau! :D GOODLUCK!

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...

jengah dr GA yg sama...gud luck
http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blogs-siapa.html

Nurul Syahirah said...

singgah & follow sini :)

http://www.syahirahvaliant.com/

galaksi viral said...

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

Cik D momy the ZAs said...

terima kasih kawan2 sudi komen di sini :)