D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

January 7, 2007

::d unforgetable faces for d unforgetable moments::



boys : (depan) nazmi, aep, nik, zuhair. (blakang) lim, judeng, fatt, aizu, wari, hilmi, ikhe, helmi, azim

girls : mirah, viga, shalina, im, aan, aku, midah, diyana, hana, sarah, fatma, prisha. (blakang) hajar n dila

invi frm everywhere : aireen, kak lin, wawa, ida, noni

ni la antara muka2 yang dah byk berjasa n bekerjasama ngn aku sepanjang menjayakan KLIKK 4 2006 tahun lepas...thanx alot 4 u guys, tak terhingga sbb without u all mesti sume yg dah kita buat tu tak sesempurna semua tu! hmmm...it's been a month rasenyer aku bebetoi avoid diri aku dpd menulis ape2 pon sal klikk tu... nnt la, i'allah pas postmoterm which means end of everything, i'allah aku cite la sal klikk tu, 4 d 1st n last time....i'm loving it!

6 precious comments:

izzuddin ismail said...

lebih suker tgk gambar cake kat sebelah tuh berbanding manusia2 di atas... hahaha

d|L said...

u aren't on my feet,dats y u didn't know how it feel inside meh!
wish 2 feel it too next year? heheh

Anonymous said...

best ker KLIKK 4?Mcm tak best jer

Anonymous said...

best ker KLIKK 4?

Anonymous said...

sape kate mcm x best?! ape la korg ni... mmg x best pon KLIKK4 tu hahaha jgn mrh kpt yg teraser!

Mhrmz said...

klikk? cam bosan jer... haha