D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

April 21, 2007

did i deserve d punishment, didnt i?

it's saturday n d terrible week is soon to end [pray... pray... pray...] uhuhuh bilelah nak tamat "zaman pemberontakan jiwa" ni adi? sepanjang minggu ni je bak kate fiq mentor dlm lagu 3 malam tanpe bintang 2 "Tidak terhitung jari jemari daku... Tak dapat dibilang bagai bintang beribu..." mcm2 la bende yg aku da buat [ambah sikit lagi lagu fiq "Sukarnya diriku menebus kekhilafan yang lalu".... so dr beberape feedback informal yg aku terima, aku perasan jugak beberape kerat insan terlibat yg kecik ati [kot] ngn aku huhuhu what i've done?!

nak mintak mahap pon, sume org agree dat sorry seems to be d hardest word. pulak 2 yg aku xbleh blah, bile aku say sorry, insan2 terlibat ckp "xpe le.. xde pape..." lagi malu klo die kate "asal lak mintak2 maaf ni? bile lak org marah.." huhu wp aku x pasti 2 ikhlas ke cover up tp agak malu jugak la huhu tp paling x bleh go ngn org yg [aku rase] aku da buat salah silap besar pas2 die ignore jer aku huhuhu klo dr side diri sendiri la, aku buat cm2 kat org2 yg mmg unforgiven [cthnye kt palo pd 4-5tahun yg lepas] so myb la klo org2 pon jenis keras hati batu mcm aku, aku ni dh kire unforgiven la kot. masalahnye aku ni klo dh org buat dek je, xde keje la pulak aku nk memujuk2 dah huhu so xnk la plak breaking d habit so biaq p hang la bulan2 depan aku pujuk lg huhu bondaaaaaaa... jahatnye adi skrg ni!!

ptg td my beloved brother baru je sampai rumah dr penang. x sabanyer nk jumpe!! tbe2 rs down sepanjang hr ni [ptg ni dh bertambah2 down plak dh..] td da call suro mai mlm ni. best jugak klo dpt lepak2 tgk tv ngn die kn semalaman ni [mustahil la, mls aku nk balik] tp bonda kami mane la nk bg die drive sampai sini... huhu if only they noe how much i need my best bro now... xpe la.. [pray... pray... pray...] minggu depan start cuti. hope 2 spend a very good time wif him.. mesti selesai lar masalah jiwa aku nnt huhu mesti menghabiskan cuti dgn baik bersama2... [pray... pray... pray...] n pray supaya die pon sooner akan jd dak um so dat aku akan dekat selalu dgn die huhuhu need u... need u... need u... [well i jz need some strength...]

maka, di kesempatan ini saya dgn penuh keikhlasan dan merendahkan ego nk menyusun 10 jari memohon kemaafan kt semua org yg kecik ati ke hape ke ngn saye. spesial sorry n thanx to ima, meme n aan sbb sepanjang minggu ni aku asyik terjerit2 je time discussion; ajem roomateku yg asik kene jerit je minggu ni; judeng, kak huda, bobob n sorry semua la yg terlibat dlm acara jerit menjerit dan panah memanah. [kes tampa menampa di ym beberape hari lepas xde kaitan dgn masalah jiwa ek so no sorry 2 cik wan yg menyebok hahahaha]

KAWAN2, SAYE MINTAK MAAF TAU!!

tbe2 rs nk tgk baik punya cilok buat kali yg tah ke berape... tensi..tensi..tensi... mahu gelak guling2...

0 precious comments: