D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

April 19, 2007

lagi lagi klikk 4... sengalzzz jugak!!

2nd time naek opis amek sijil klikk.
last week pegi ade 14 sijil je dgn 1 sijil PENOLONG PENGARAH ATURCARA & PROTOKOL yg salah ejaan name n icnyer [=)) gelak guling2... ic 46 tu org bangladesh tau!]

hr ni pegi lg utk amek sume sijil yg baki tp malangnye sijil PENGARAH, TIMBALANnye & EX-OFFICIO xder sign master [berapi tahap dragon ball] dan paling malang, ketiadaan sijil PENOLONG PENGARAH PENDAFTARAN & PENGINAPAN.

sengalz... sengalzz... sengalzzz... sape la wat keje mcm kentut ni?!! bak kate kfc; TAK MAKAN NASI KE?!! huhu hanginnyer la aku tetengah hari rembang ni. nampaknye aku ni blom resign2 lagi rurupenyer.. warghhh!!! ni membawa maksud aku kna naek opis kali ke 3 utk mintak sign, betulkan sijil judeng n mintak sijil noni. lepas 2 naek kali ke 4 utk amek sumenye skali semula. sengalz!!

maka nmpak gaye mcm tahun dpn je la ajk2 aku akan dpt sijil2 ni huahaha malang la nasib klo da bwk balik nnt tertinggal lak kt rumah aku hahaha [=)) rumah kn jauh beribu2 batu nautika..]

arghh!!! whtever.. whatever... whatever... mane leh gelak guling2 da.. aku kn tgh hangin ni huhuhu hanginnyer la nape eja name aku sebegitu rupa. xde sign master la pulak 2! warghhh!!! [tp sijil aku oke lg la dpd judeng, dh r name salah, ic pon jd nombor akaun bank =)) =)) =)) warghhahahahahah gelak guling2 lagi... ups, salah! patut bersyukur... bersyukur...]



::study mode >> sok ptg paper daddy tersayang yg akan resign bulan julai nanti... wawawa daddy i'll b missing u la nanti :(( :(( :(( huhuhu ::

2 precious comments:

izzuddin ismail said...

haaa.. kutuk2 org lagi...
bdk2 zaman skang ni.. reti buat blog x?? kang aku g balai polis wat repot kang xpasal2 masuk lokap.. hahaha...

d|L said...

sy x kutuk saudara, sy cuma mengatakan yg benar ttg sijil tersebut. [ayah pesan katekan yg benar wp pahit]

g la balai wt report... takut t polis 2 teringat.. "haaa, ni la mat rempit yg xde lampu blakang 2!"
baru kau tau langit tinggi ke rendah! =)) =)) =)) <-icon2 ini sesuai utk semua peringkat umur