D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 7, 2007

The Boukenger berbuka puasa!!

Rabu lepas geng Boukenger enam sekawan kaluar berbuka puasa. Kira macam salah satu dpd kitorg punya annual activity la. Lepas kelas kol 3 kitorg semua dah siap-siap nak keluar. Tunggu si Black kat parking. Sejak kol 240 lebeh kurang Blue dah call si budak Black ni. Katenye OTW. Okelah. Tapi sampai kol 3 tak sampai-sampai lagi. Penat kitorg semua tunggu dalam Matrix si Yellow aka kenderaan rasmi Boukenger. Pink dah ayat nak tinggalkan aje tapi Silver suruh tunggu lagi sampai 330... Kasik chance la member setengah jam. Traffic jam kot huhu. Last-last Black arrived safely kat parking lot "kereta berhias" KKTAZ dan kitorg pun meneruskan perjalanan "misi ke OU" (tak tau la bile kitorg nak boring dengan tempat lepak bernama OU ni...)

Dalam 15 minit kemudian sampai la ke OU. Blue sempat sound Black "Tunggu Black lagi lama dpd perjalanan nk sampai ke OU ni tau!" Sebaik je sampai, mula la misi mencari tempat makan untuk berbuka pose. Macam biasa tak ada plan awal. Pusing-pusing lasti-last teringat Blue ada suggest Johnny's kat OU. So, mencari la kitorg akan Encik Johnny's tu sampai jumpa. Booking ngan sorang mamat Bangla. Aduh... dia punya skipping Londond buat kitorg ternganga babe! Nasib baik la order n booking petang tu success. Kitorg janji datang balik kol 730.

Lepas tu pusing-pusing OU n solat. Sempat la bergambar kat replika umah hari raya kat lobi dia tu. Rasa cute siot!! hihi...

Berbuka minum air suam je kitorg petang tu. Tu pon dah tak suam sangat huhu kesian kan kan kan?!
Lepas je maghrib berpusu-pusulah kitorg ke Johnny's mcm yang dah janji ngan Mat Bangla name Arib tu hihi... Kitorg pon makan sekenyang-kenyangnye. Lepastu macam biasa sesi fotografi. Nak jadi lah, panggil la sorang mamat bangla ni jd photographer, sekali bateri habeh terpadam trus babe huhu nasib baik agak byk gak gambau yang bisa diambil dgn kamera Blue n handphone Pink hari tu so tak de la ralat sgt...

So, gambar-gambar exclusive tu akan bakal-bakal muncul la tak lama lagi. So, stay tuned!

0 precious comments: