D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 28, 2007

iman ikut-ikutan (hehehe)

saya jumpa benda ni kat blog kawan saya yang bertulis begini:

"Saya benci awak sbb suka wat saya tertunggu-tunggu
Saya benci awak sbb awak suka tak bgtau saya yang awak bz
Saya benci awak sbb kita jarang ada masa bersama2
tapi yang paling saya benci adalah
saya terlalu sayangkan awak sampai saya tak boleh nak benci awak."

macam best jugak so saya tujukan sajak yang sweet tah pape ni untuk mr.boocuk saya...

0 precious comments: