D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

December 10, 2007

Mid Semester Break [day 24]

December 10, 2007
angah is home again!
~~~~~~~

kesihatan masih kureng walaupun dah ikut betul2 nasihat doktor

"u kena makan ubat tu setiap hari mulai sekarang!
mula2 i nak u makan twice dulu tau,
after this week baru reduce to once.
sekarang i bg u yang mengantuk sikit.
bagi u rehat lebih.
nanti u masuk belajar semula
go n buy the one yang tak mengantuk
@ pharmacy ye."

hmmm ubat yg x ngantuk tu mmg la saya reserve selalu untuk saat2 kecemasan.
quite expensive jugak tapi working very well on me, alhamdulillah
tapi since sekarang dah kena amik daily, kopak jugak la huhu
paling susah sal tak penah jumpe dat type kat kedai2 area rumah ni
selalu beli kat ssyn 14 n area2 kepong punya farmasi
kalau cuti memang susah la nak mencari bekalan huhu
tapi pape hal pon tak kan beli kat farmasi yg kat bwh sogo tu
kena up rm5 compare to farmasi lain meh!! kopak la huhu


nephews : ammar muzaffar & adam muzakkir

semalam kenduri di rumah along tan n abang war
seronok jugak walaupun penat
adam sangat nakal macam selalu2 jugak
semua sepupu n pakcik makcik ada, 3 generasi hihi
gambar-gambar? nanti la will display leta
tapi tak banyak pon since lately macam tak banyak mood nak pose
lagipun dah penat sal b4 dat temankan ayah g PWTC dulu
pulangkan jubah n amek transkrip

last sabtu pula ayah konvo
seroooooooo nok & teruja sekali!
tak sabarnya nak konvo tahun depan, insya-allah!
me n ateh temankan mak masuk dewan tu
mula2 ateh n mak je yg dpt kad
tapi on d day tu mak telah menolong satu akak ni with her jubah
kesian suami dia tak pandai nak pakaikan
lepas tu dia kasik kitorg satu kad sebab guest dia cuma sorang aje
so dapat la saya masuk sekali
by dat time bagus juga sebab ada pemasyuran canselor
seronok sekali!
lepas majlis, plan nak amek gambar family lam studio
teruja la background yang buku2 tu hihi
tapi Q dh panjang sangat n ayah pun dah lapar
so kitorang pusing2 cari makan
last2 end up makan kat haji abu kat kepong jugak hahaha
apee daaaa!

okelah, saye sudah tak mampu bertahan
konon2 hari ni nak makan ubat lambat sikit
tapi macam dah kena makan sekarang je huhu tak suka la!!!
so you guys out there, enjoy your days MACAM SAYA ye hihihi
sekarang say mahu berYM dengan cik huda dan judeng pula
daa~~~

0 precious comments: