D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

April 6, 2008

pelengkap sebuah kehidupan...

Ini adalah meja saye. Bersepah sekali? Aksi ini jarang-jarang dapat ditatap oke! Selalunya meja saye smooth aje... Tak caye bleh tanye Meme =)) [p/s: Meme tolong katakan sesuatu! Hahaha]


Ini adalah perbuatan yang saya lakukan setelah penat menJAVA; snap segala jenis gambar yang ada maka terhasillah entri kali ini....


Ni pulak gambar-gambar inspirasi saye. Atas sekali gambar keluarga masa picnic di Pulau Chekas. God know how much I miss 'em. Life change and leave us with a very little time to be together :((.... Middle tu pulak gambar my sRc team waktu sesi bergambar tahun 2007. Saye rindukan mereka juge. Waktu ni Anis busyuk dah graduasi. Aa pule ada hal lain di tempat yang lain. Miss you girls! And the last piece is gambar me and my Boukenger team waktu g Eyes on Malaysia tahun lepas. Sangat seronok and has to be keep as memory sal tak tau bila lagi untuk hang out macam ni... Thanx God for blessing me with all these people!


So this is the surface of my desk =))
Sangat semak, bukan sekali tapi berkali-kali kan? Hahaha... Banyak sangat task to be complete, kalau tak buat remark, confirm tak kan buat pape lah!


Al-Anam(1-3) & Al-Hasyr(21-24)


Haaa.... Ni pulak barang basic yang perlu ada setiap hari la;
(1) Rexona Deodorant spray; kesegaran 24H, kalau takde, tiada keyakinan diri! Haha...
(2) Vaseline Dry Skin Lotion; yang anak die tu utk dibawa pergi ke mana-mana
(3) SilkyWhite Magic Face Powder; kaler tak penting asalkan ade oil control protection tu
(4) Gervene Oil Control Spot Cream


Ini ialah minuman kegemaran saye: plain water a.k.a sky-juice a.k.a air kosong hahaha...
Ups, I dont drink Ribena oke! Masyam tak hengat... Tak lalu~~~


Dua boyfy saya yang semakin suka berbuat nakal sekarang ini: Acer Aspire 5500Z & 1GB Kingston (yang hilang bajunya waktu praktikal dulu) -jantina lelaki oke!

~~~~~~~~~~
Setiap sesuatu tu kan perlukan pemangkin... Sama jugak macam saye, memerlukan banyak benda dan perkara sebagai pemangkin untuk terus hidup dengan deria-deria yang ada... Dan untuk kesekian kalinya, saye betul-betul sukakan frasa ini; TERIMA KASIH TUHAN!

P/S: sepatutnya entri kali ini saya nak bercerita tentang MGS tapi belum ada mood la...

2 precious comments:

Malsi Luzzi said...

that you call bersepah??

d|L said...

hmmmmm bersepah or else, unmanaged... dangerous huh?