D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

April 5, 2008

adila yang malas ini


Agak malas yang semakin malas sejak akhir-akhir ini.

Kepala makin penuh dengan macam-macam cerita; assignment JAVA yang hampir dateline, test pada minggu terakhir kuliah (sengal, tak pernah jadi lam hidup ku sebelum ni!), MGS yang... not to comment anything yet. Well.... to say, kemalasan tahap dewataraya!

Hidup pun makin haru dengan banyak peristiwa; terduga, tak diduga, day-time stalker, prank calls, khianat, ngade-ngade, sakit hati, keras hati.... Argh, rase nak pukul je!

Well, whatever it is, it's life & I proud to have it! And life, you too must be very proud of me oke!
Haha

Huhu... so, promise to update everything from time to time oke!

0 precious comments: