D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

June 2, 2008

June is coming~~~

Just came back from PD wid family.
Seronok sekali wp entah bila kakikukakau terluka parah.
Ni kes-kes berendam x ingat dunia la ni...
now we're looking forward untuk trip to Cerating pulak
Sebenarnya belum tau nk pilih cuti2 Malaysia ke mana hujung thn ni huhu

Hampir setengah bulan jugak la x mengupdate.
Xpe lah, lepas ni dh boleh mobile blogging so bleh la update gambar2 ku yg comel dr henpon dgn mudah hahaha
Cuti semakin indah...
Tekanan perasaan untuk mencari dan mendapat tawaran pekerjaan pun (of coz) bertambah huhu
Bilalah nak kerja ni?
Setakat ni ada 1 company dh 2x shortlisted n panggil aku for interview -Alhamdulillah...
Hopefully dapat la kerja tu
Walaupun terpaksa face the heavy traffic setiap hari
Dengan parking mahal nak mampos -biase la KL huhu
Tapi xpe la at least dh ade rumah free and fully furnished hahaha

Encikku semakin hari semakin busy
Naik menyampah jugak jadinya
Tapi takpe lah, sabar je huhu
Manelah tau kot2 raya tahun ni nk bawak mak bapak beraye ke rumahku hahaha
Syahdu je harapanku itu...
Whatever la yg penting birthdaymu tahun ini bakal2 dapat cupcakes la dariku yang dakal2 bergaji hahaha
Surprise untuk encikku!

Paling penting, encik jgn lupa ye
Tengah tahun 2008 ni bersamaan dgn pertengahan bulan Jun ni
Ade orang bakal2 masuk 23 tahun
Jangan buat2 lupe pulak!
Bukan encik je hahaha
korang2 yg baca ayat2 cintaku ini pun
beringat2 la sikit ye
Lagi 2x Isnin, birthday aku!
Hihihihi

0 precious comments: