D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

November 1, 2008

a visit to semsas

m visiting semsas last thursday~~~~~~~~~~
mengelilingi semsas beberapa jam (945am-330pm) meninggalkan student2ku yg sengal2 menjawab final exam pagi ke petang itu Razz
so oke la, jumpe ramai jugak, cikgu aisyah, tcher nidzra (jumpa beliau selalu juge sal sll ikot my kezen g klinik ibu n anak), c.hamdan yg rock, c.masniza, ustz fuad, c.bobob, c.maimunah, c.yunalis, c.najah, c.jeff, c.hasmawati, tcher sabariah, c.baha, uxtz mat ali, c.hashim (bininyer seopis dgnku haha kantoi!!), makcik kiah libry, ustzh kamariah (telah bg aku cls grooming utk jadi lecturer y vogue n bleh ngorat ustaz2 kipsas hahaha) c.salasun & wife etc3... sume la aku jumpe kecuali bonda n c.mat yu yg sedang kursus. difahamkan anak c.mat yu merupakan salah sorg student haku hahahaha sesi balas dendam bakalkah berlaku?! Twisted Evil Twisted Evil Laughing

pape pon c.hasmawati yg tlh blanje aku lunch (malu beb!) telah mengirim salam kepada anda semua terutama remon.. beliau nak nek kapalterbang ko! hihi... Razz

c.hamdan telah memberikan soalan killer attack yg berbunyi begini "beb, sape budak batch ko yg free hair eh skrg? aku jumpe sorg tu beb, bukan je free hair, short skirt lg! Shocked aku lupe r name die!!"
hohoho basripuzi nuruladila x bisa menjawab oke... sape2 bleh bg jawaban? kate beliau lg "aku leh trime beb kalo free hair, normal beb... tapi kalo short skirt ni, aku ishhhhh!" sambil menggeleng2 kapla... pastu die tny lg "fikram n awek jepun tu (merujuk kpd zazadin ye) kapel ek?" Shocked huahahahahaha jawab jgn x jwb cik zaza n encik fikram! soalan sal korg la yg ditny oleh suara majority kpd aku tau! hihihihi Laughing Laughing

tcher nidzra plak wat statement cni dpn c.yunalis, c.najah, ustzh syarifah, ustzh kamariah & 2-3 cgu baru, "batch u berkembang pesat kan couple sesame sendiri lepas skolah. Very Happy itu dgn ini, ini dgn itu... i jumpe mase wedding sape tah hari tu... (namenye korg fill d blank sniri r kn hihi) u plak dgn sape skrg?" Shocked
hahahaha aku jwb berbunyi cni... tetttttttt!
"hahaha xde cgu... xde... saye zmn skolah je bermain chenta, dah x skolah saye tak maen2 dh, serius jer..." hahahaha (encik izhar, awak bile nak lawat semsas yg sekangkang kera tu?!)
respon yg aku terima plak "oooooo awak pon kapel ek skolah dulu?" hahaha bijak jugak aku ni, kapel x kantoi! Cool ingatkn abis dh dulu.... hihi sengeh je la...

so rakan2, ni sekadar beberapa petikan kata-kata cikgu2 yg aku boleh siarkan ttg batch kite. dorg pesan kalau ingat lg, jenguk r dorg. (aku r yg paling kantoi, dok sekangkang kera je ngn semsas (statement c.salasun) tapi dh 3 bulan baru r jejakkn Kaki dc2 huhuhuhu) kalo sape2 nk singgah, roger r aku... opis kat sebelah jer 2 huhu...

0 precious comments: