D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 19, 2009

JinNoty?!


Gambar diambil dua hari sebelum kolej bercuti raya. Tiba-tiba Dia datang sekolah selepas berminggu2 M.I.A dan saya dah pun siap-siap nak bar dia dari exam subjek tersebut.

''Eeh, Hafiz mai laaa... How I miiiiiss you sooo VERY much, Hafiz! Betul tak kelas?''
''Ye la sangat rindu Cik Dila kat Hafiz tuu..'' jawab murid2ku sambil senyum2 sinis.

So pagi tu he took the second quiz (first for him anyway!) and oso do the excersizes dgn kawan-kawan yg lain. Tengok tu dia tanya Baihaqi (yg kanan) cemana mau jawab LDK. Geram la jugak muncul tiba2 mcm 2. Ingatkan dah taknak sekolah lg tp nak wat cemana. Asalkn tak menyusahkan, sudah! Erk, bukan dah menyusahkan ke kalau sah2 nnt soalan2 finalku tak bisa terjawabkan?!

Well @ least, kuiz yg pertama ni he managed to get 2/10 hehe oke la kan dpd 'ustaz' yg xdapat markah walaupun dh nampak skema jwpn sy tu hehe (sape wat jht, dia terasa.. Sape terasa, dia wt jht..)

So kanak2, jdkan ikhtibar. Kalo dah tau sy ni suka buat quiz mengejut, sila study b4 dtg kelas. Dan lagi, jgn la xdtg kelas sampai sy suro unit akademik bg anda surat cinta. Kan susah hidup kita (kamu dan saya juga!) nnt! Above all, kpd anak2 muridku, selamat hari lebaran minal aidil wal faizin. Maafkan zahir & batin, mental & emosi. (Tau sy memang suka dera mental n em0si korang dgn soalan2 math yg KBKK itu hehe) Raya t jemput dtg rmh tp stok dt ry k0mp0m akan ku hbskn b4 kedatangan korg! hhehhe

0 precious comments: