D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 23, 2009

Lagi2 raya..


Raya ke-4 sy buat pre-open house. Semalam dah SMS kwn2 n murid2 brhampiran sy mai dtg beraya. Tak la ramai sgt tp 3 trip jugak la mai huhu. Wan K, Mira n Amiramzani mai dgn kwn2. Mak sy masak mi jawa & laksa. Sy tak makan sgt, mkn dgn Wan K n Mira je td (sebab sebok bedal tart strawbery mak sejak mlm ry lg). Skrg tgu kwn2 tadika sy pula mai lpas keje. Sweet x? Kitorg msh keep in t0uch wp msg2 dh keje.. Esok ada plan baek mau konvoi ry ke rmh kwn2 SEMSAS seantereo Lipis, Raub n Bent0ng pule (niat hati Wan K nk p rmh Amar Syafiq kt Karak huhu).

Time2 ry ni sy m0re into kuih muih yg jrg ketemui di bln bukan ry. Apa2 kuih la. Paling tak tahan part g jln ry rmh kwn mak ayah pas2 jd tukang k0s0ngkan balang kuih. Kt rmah sendiri apatah lagi. Dah kos0ngkn balang kuih mak, sy wat2 lupa nk refill hehe.. Dah bertahun2 sy wat perangai begini hehe sedap la co0kies.. Korang tak suke ke?

Gambar: Muaz koya tgh sikat rambut

0 precious comments: