D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

June 29, 2010

perlu banyak berzikir!

...positif thinking is like this; a little bird in the sky, you look up and it shits in your eye but you don't mind and you don't cry instead you just thank God that cow doesn't fly...
~~~~~~~~~~~~~~~~~





huwarghhhhh... sila berkelakuan dan berfikiran positif!!



pernahtakkaurasamacamkaunakmakan
oranglepaskaumasakorangtutapikaumalas
memasakmakakaumakanjedia
mentahmentahgitu????

keje saya banyak... ader satu pile film for checking, ader tiga chapter scripts utk companion website nak kena check; satu sudah siap satu lagi belum muncul2 kat meja ini, dan beberapa perkaraan lagilah yang nak diberi perhatian... tapi saye tak marah pun dengan semua ni... saye suke keje ini!!

hari ni kena renew insurans + roadtax inche jose gonzales tapi semalam baru saya hegeh2 tlepon inche raja utk buatkan... kuantan jauh woooo!!! pastu ader lak dua tigak problemos... esok kna g kije nek tekshi ker? huhu

warghh..... rase mcm nak lepakzz2 isap rokok jer lam toilet huhu siyes toilet opis ini aderlah toilet kegemaran saye huwahahahah ia luas, ia pink! hehe

giekaurasemacambolehdudukduduk
melepakataslantaijertoiletkatopisnitau!


kauakanrasamacaminilepaskau
bernyahtinjaditoiletitu!!

2 precious comments:

abangpit said...

lek lek.. bawak bertenang.. :P

LaLaLOLa said...

baiklah, saye bertenang... nak bawak ke mana? =p