D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

July 7, 2010

Gincoomerah 1st Giveaway contest


Ni pun lagi 1 shopping blog yang saye terserempak pagi pagi ni...
Keje banyak tapi main pon banyak... Kenapalah cik dila jadi begini minggu ini?!
YAng buat saye nak follow blog ni ialah sebab beliau ade jual GeoLens dan saye mmg sedang menggunakan lens jenis tersebut dan tengah pk2 nak beli kaler ape pulak kali ini huhu dan ader parfume jugak!
Nak join ni mudah saja...
mumule mesti la jadik follower!
Kendian tulis entry tentang entry tuan rumah dan put her 3rd anniversary giveaway contest link lam entry kamu mcm saya buat ni
pastu post banner beliau macam saye taruk kat sidebar tu
pastu komen la kat entry beliau
mudah kan... saya suka! dan kalau tak menang pun masih boleh dipertimbangkan untuk beli lens kamu, jangan risau hehehe
hadiah die... RAHSIA!! heheh nnt dah ade pemenang baru la mereka akan announce... kamu ni cuba bersabar! ececeh...
Contest berakhir beberapa hari lagi, sila ikuti dengan segera!
Lepastu buat reminder untuk tahu pemenang pada 18 Julai 2010... selamat bercontest!!

0 precious comments: