D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

July 7, 2010

'Lovelygift Giveaway Contest'



ini ialah pestime join giveaway contest meheheh
tudung2 sume cun sampai tak tau nak pinjam letak gambar mane kat entry maka pinjam la gambagrajah tiz zaqyah ni huhu... pinjam ye kak!
selame ni mcm tak minat2 jer nak join tapi sekali ni nengok tuan punye blog sangat banyak link shopping2 online maka terus follow hehhe akan ku jadikan rujukan untuk shopping2 akan datang.. TQ tuan rumah!
selepas follow boleh la join contest sebab syaratnye sangatlah mudah yakni: heheh ckp cam hang tuah oke!
mumule pastilah peserta perlu berblog tapi penganjur sangat best sbb tadek syarat blogger tegar atau tak tegar hehe kendian kena la aifoloyu blog LovelyGift itu pula nengok ko dua kali aku link die hehehe shemangat!
kendian lagi mestilah buat entry bertajuk seperti tajuk entryku ini dan tinggalkan link blog kamu kat shoutbox atau komen beliau... bukan komen kat cik dila yer... cik dila tadek kasih hadiah la nnt...
pehtu lak kamu mestilah copy banner tuan rumah dan taruk kat sidebar blog kamu...
mudah je kan????
terima kasih tuan rumah kerana menganjurkan contest yang mudah ini~~~
Contest ni berlangsung selama sebulan yakni sejak 15 Jun dulu sampai 15 Julai nanti
tapi saye lambat jumpa so dah second half baru dpt join...
nasib baik sempat u'ols!!
Hadiah die ape?? Ha, tudung DeZehra dia nak bagi u'olsssss.. Sape nak bg free gitu dik non oiii... tunang ai pon tadek keprihatinan nak bagi walaupun ai dok melalak lam butik tu setengah jam tau! huhu
Tapi lepas menang tu nanti kena la share pengalaman pakai tudung DeZehra kamu tu kat blog memasing dengan entry bertajuk Pengalaman Memakai Tudung DeZehra...
Ha see, mudah kan sebab tajuk entry dah diberikan, tak payah nak pk nak taruk tajuk hape... cayalah!
Entry tu lak mestilah ade gambar kamu pakai tudung tu kan heheheh ni yang x sabar bab gambar2 ni...
bukan kat blog jer... abis kat facebook pon nnt taruk gambar posing dgn DeZehra... jangan sampai press call nak suro jadik model lak ai nnt, sudah.. hehe berangan menang, oke!
Maka jadilah saya peserta ke 71 (kot) dan akan set la reminder untuk 15 julai nnt nak tengok sape yg akan menang...
Sekian, mari pakat ramai2 join contest ini~~~ Lalala...

2 precious comments:

lovelygift....everything u need are here said...

salam lalalOla,

thanks ye sbb sudi joint contest ni

nanti tunggu result ye

selamat berjaya

LaLaLOLa said...

ye, pasti tunggu hehe