D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 5, 2010

Anda Dan Polcadot Shawl

Hari ni dah 5 September 2010 kan? kan? kan?
Dah kol 10 am tepat pon...
Contest ni dah nak tutup pun...
Tapi nak join jugak!



  • Contest anjuran cik OhhPupel yang sangat suker kaler purple *malangnyer saya cuma ade shawl kotak-kotak je yg kaler pepel huhu*
  • Contest adalah selama sebulan yakni sehingga hari ini *huhu saya ialah lambat teramattttt*
  • Terdapat tiga kategori yang dipertandingkan *ececeh ayat iklan oh*
  • Kena bagitau kenapa saya suka pakai shawl polcadotdotdot yang ini. Ohh mudah dan tepat lah sebab ini ialah shawl kesayangan + shawl pertama yg saya beli waktu mula-mula berjinak-jinak dengan dunia keshawlan... Sampaikan sekarang soalan "Cik D dah tak pakai tudung biasa dah ek?" atau ayat-ayat "Kite tak reti nak pakai shawl mcm kamuuuu..." atau "Ajar akak pakai tudung lilit-lilit cam awak" adelah lumrah hidup duniawi saya. *apakah??*
  • Kemudian kena tag tiga org kawan maka saya nak tag Nuruldiyana opismate terbaekkk yg sama cam saya suker pakai shawl, CikguElunnisak serta CikHudarling yang juga kwn baik saya back in school....
  • pastu kena letak banner kat sidebar... mcm biasalah ni syarat mesti ada kalau tak xde la nampak yang peserta menyertai contest kan... so banner saya letak kat kawasan yang sepatutnya tu ek.

So since da kesuntukan masa, ade dua gambar je yg sempat upload... *gigih nak join jugak demi menambah koleksi shawl walaupun semalam baru beli 3 lai lg huhu*


kalau hati cik penganjur baik, boleh rujuk entry contest sebelum ni atau full entry tentang sesi photoshoot dgn waktu saya pakai shwal polcadot ini. *kredit to wan kemo, my photographer!*

5 precious comments:

PuPeL said...

heheh takpe lambat pon.masih lum tutup g.hehehe.okie nanti pupel tgok ye..apepun thanks sudi joint tau :) gud luck

iCaLoVeZiE said...

Good luck untuk polka dot shawl contest! :D

LaLaLOLa said...

pupel ++ iCaLoVeZiE; tqvm dear~~~

Cik Yana said...

gud luck for da contest :)

LaLaLOLa said...

tq cik yana!