D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 24, 2010

Syawal in pink

Haaa.... dah tetengah Syawal kan kan kan...
Dah 15 Syawal 1431H kan kan kan...
Lambat la kan dpd orang lain-lain kan kan kan
Maka tetengah raya ni la baru nak post gambar raya kami sekeluarga
Pakcik Hassan dan Cikgu Puziah...
Yang ni gambar dengan anak-anak gadis... Ha... Gadis kan kan kan
Dari kiri (sgt klise oke format ini!): Anak gadisnye yg bongu (yakni daku la tu hehehe); Angah, mak, ayah, anak gadisnye yang sulong; Ayong
Kemudian dengan anak bujang pulak... Ups, para anak gadis di atas tadu juga masih bujang kedua-duanya ye tuan-tuan dan puan-puan...
Belakang dari kiri: Ateh & Atam
Depan dari kiri: Adik, ayah, mak, Acik...
Gembira suka ria rela kan adik-adikku nan merayakan baju raya pinky pinky itu hahaha ace korang teka sape abang sape adik?? Sila jgn bg jawapan 'adik ialah adik' kalau rasa-rasa cam mekdonel lagi sedap dpd penangan hihihi
Kami sekeluarga mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN!
lagi klise tak tahan huhu
gambar lagi? boleh tengok kat bukumuka saye
erkkk... ni sape pulak?!!


"Bapak kamu nama sapa? Hassan Basri ke? Bukan?!! Hah, tak boleh masuk dalam gambar! Tolong amek gambar je boleh!"

Nantikan kemuculannya di gambarajah raya tahun depan!!!
Habis la kena buli kau dgn empat abdulku nanti yeebaaa suka suki terbalas dendam! heheh



p/s (1) dari kiri tak afdhal langsung! lepas ni mulakan dari kanan!
p/s (2) kalau tahun depan dan seterusnya tak beraya kaler pink pon, idak le kempunan daku huhu
p/s i love you... apakah???!!!

2 precious comments:

Diarihatiku1976 said...

balas kunjungangn.. apa nak dimalunya dikkk... singgah je... so salam kenal ekkk

LaLaLOLa said...

hehe tq