D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 24, 2010

laziness pay off??

Hari ni hari apa, anak-anak??
JUMAAT!!!!
Cuba eja Jumaat, anak-anak...
J.U JU M.A MA A.T AT JUMAAT!
Bagoosssssss, anak-anak!!
Ha, siapa malas hari ni, angkat tangan...
Kalau malas, tak payah la angkat tangan huhuh
hari ni saya sangatlah malas tahap takboleh berdikari langsung!
Maka oleh kerana tak boleh nak buat macam ni...
Apatah lagi macam ni...


Saya cuma mampu buat macam ni je... Sedih kan kan kan??

Hari Jumaat adelah kasual maka boleh pakailah pakaian tak menjolok mata yang sesuai untuk berjimba selepas habis waktu kerja...
Oleh kerana malas maka angkat kaki ke atas kerusi dan garu-garu celah jari sambil tulis blog...

Selain itu????
Ha ni mengadap timbunan kertas kat depan ni sejak tadi dah kuar masuk bilik boss dan boss pon dah ulang alik ke tempat saya dan bundle-bundle pile-pile buku sume dah masuk-masuk-masuk-masuk meja saya ni... tapi saya tetap dengan buku 1st yg saya bukak awal-awal 730 a.m. tadi kat muka surat 6... Hambek kau!
Malas tahap ape ni ohh???!!!



Setelah meneliti kriteria-kriteria di atas maka saya dengan berbesarhati menganugerahkan...
Jeng! Jejenggggg!!! *bergema oke!*


kepada diriku sendiri...
S.E.K.I.A.N!

2 precious comments:

~SukEMakAn~ said...

haha
nak guna sijil tu!!!!

LaLaLOLa said...

sile la amek tapi jgn lupe tukar name hehe kang tak valid pule sijil kamu gune name kite hehe