D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

August 26, 2011

di hari rayaaaa terkenang daku kepada si diyaaaaaa

aduhai ayahanda ampunkan anakanda tak dapat beraya bersama...
*lagu cik siti datuk K orang kampung saye...*
salahkan menantu pasal kerja di pagi hari raya hari mulia...
ok, salahkan bos dia yang utama!

errrr... buat adik-adik tersayang...
mumula cam nak suro belasah abg ngah tapi dia dah get ready dirham-dirham nak kasik duit raya kat korg so lps raya kita shopping kelantan ler jawabnye!

untuk temanku semua, selamat menghabiskan ibadat puasa ramadan & selamat berhari raya tak kira la giliran kampung hang ka kampung laki/bini hang ka... sayangilah mertua dan ipar duai seperti menyayangi mak pak & adik bradik snirik...
kalau kasik mak kuih suji pelangi sebalang, kasik mak mertua sebalang jugak, jgn lebih apetah lg kurang...
adil tu penting, yeayeah!!

owh, tak dapat bayang acane raya tahun ni tak balik kampung ++ laki kerja huwaaaaaa mencikk!

0 precious comments: