D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 29, 2011

Happy 5 Months' Anniversary, B!

Oh suami ku,
ku hanya ingin kau tahu...
Walau betapa lewat pun pulang mu dari kerja,
 daku tetap akan menantimu...

Oh kekasih awal dan akhir ku,
ku juga ingin kau tahu...
Walau betapa gumbiranya hatimu mengejekku setiap waktu,
daku tetap marah-marah sayang cuma padamu...

Oh teddy bear dedemok dedempol ku,
ku ingin kau tahu lagi...
Walau betapa kuatnya keinginanmu untuk berdiet,
daku tetap akan memasak buat diri ku mu...

Oh kasih, sayang, cinta ku,
ku mahu kau ingat selalu...
Betapa daku cinta pada mu,
lebih dari yang dulu-dulu...
Dan betapa kasih sayang ku hanya untuk mu,
sejak dulu hingga hari ini malah selamanya...



"Sejak dulu terkenang-kenang,
Hingga kini masih mengenang"

Ececeh pantun dua kerat katenye....


dulu tunang sekarang isteri


 Owh abang... Abang patut bangga punya adik seiras artis!

Owh matik la muntah darah UA tengok caption gaya gitu!
It was waktu pak imam setel-setelkan sijil sume rasanya
Ada bonda, ayong & along
Ima nyuruk blakang vrontot pengantin mungkin perasan nak snap gambar dia amek berkat



dag dig dug di dalam dada, jantung berdebar~~~

Ececeh, gatai!

2 precious comments:

Nini Marini said...

salam akak,

hehe,akhirnyaaa.dapat jugak saya singgah sini dan baca semahu²nya.

dah rase baby gerak² dah? jangan lupe share tau nnti.:)

LaLaLOLa said...

thanks nini... cerita baby bergerak2 nanti kite postkan, insyaAllah... memang super duper aktive dia sekarang :)