D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 28, 2011

jatuh cinta sekali lagi

Saya sudah jatuh cinta... Dengan benda-benda comel ni!

Kan orang kata pakaian-pakaian jagan beli awal-awal kan...
Ok, beli rompers je 8 helai hahaha
Pastu last week singgah kat website ni
Alamak terberkenan pulak botol susu tu...
Mula-mula pilih kaler gelap2 sikit tapi Rabu tu dorang call
cakap out of stock of the week
So since memikirkan mmg nak beli 3 botol
So amek la 2nd choice 


Hurmmmmmm....
Xpuas-puas lagi! Hehe




So nak hantar taska nanti 2 botol is enuf kan?
Takkan la cikgu dia x basuh botol lps kasik minum
Ye dak?

Hurmmmmmmm ni dah sedikit lega lps amek tips-tips ttg EBM storage dll
Thanks Abg Bob & wife; Kak Fiza
Saaaaaaaaaaaaangat Friendly baru 2nd time borak dgn kak Fiza ni...
Bersemangat pulak nak exclusively breastfeed baby Z
Eeh, baby Z? Hehehehe rahsia~~~~

Belog dah start jd belog mak-mak dah ni...
Oklahbai! 

4 precious comments:

LeeN said...

eeee sorii ye dila... hihi..


btw, elok juga selesaikan semua beli2 ni awal2... hehe. nnt dah masuk 7 bulan dah tak berapa larat nak jalan2 cukupkan list (^_^) hehe

LaLaLOLa said...

tu la. jgnkn 7bln, blm 5 bln ni pon dh terkedek2. bkn sbb bby tp mommy yg mmg xleh jln sgt...

btw smlm bc entry leen psl hospital tu tp xleh komen lak. nape tah :( tp mcm sy ni mmg trus awal2 dh refer ke swasta la maka gigih la mengumpul duitnye sbb mmg doktor xkasik normal due to last surgery... redha je la...

LeeN said...

ohh pasal entry tuu. jangan camtu. huhu. leen tulis tu sbb nya ramai org takut sgt nak pergi beranak kat gomen ada yang sampai paksa suami hantar ke swasta jugak.. dan tujuan lain juga adalah, leen takmo org takut sgt n putus harapan kalo kena g gomen. utk special kes mcm dila, tak apa. musti ikut ckp doktor sbb diorg lebih tahu yang terbaik utk kita... kan?

LaLaLOLa said...

hihi finally dpt gak leave "footprint" kat blog lin :) tu la dh jd camni, ikut la yg plg slmt kan... nk pindah2 rekod pn ssh jugak lgpon rumah plg dkt hosp sg bulon h hosp selayang, both kwn2 n sepupu bg bad impression maka go back to Pantai Hosp huhu xpe la asaklan anak slmt, sht, sempurna