D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 20, 2011

Ikan bilis? Iblis? Oh oh oh kompius suda!

 Owhsem sekali kalau waktu senggang-senggang goyang kaki tengok tv kunyah roti kan?
Ok, ayuh membayangkan makan roti nom nom nom mulut kunyah tekak telan
Nyaman....
Eh, Tetibe nak nyaman hahaha
So one of Gardenia product yang saya suka ialah ini


 Gardenia Delicia Sambal Bilis


Eeh tapi udah gaya gini, gimana?
LOL
Gardenia Delicia Sambal Iblis
(Sumber gambar: Tag dari sorang kawan di FB)

Tak tertalan nak makannye, nak!
LOL lagi

Yes, sometimes saya as an editor pon buat spelling mistake ni.
Yang penting kita recheck atau double check la kerja kita kan...
Macam ni rasanya tag Pertonas kot kuning camni
Kedai Mesra... kot la...
Tapi tag harga looks familiar kan kan kan
Berwaspada la especially yg guna untuk public tu kan
cam hari tu yg poster Yuna untuk iklan Pantene tu
Boleh salah eja Malaysia jadi Malysia ke ape tah
Ade ke patut?!

0 precious comments: