D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

July 7, 2012

a blessed 27 years...

Assalamualaikum semua... Laaaaaaaama tak menulis -maaf! (cea... Gayanya mcm ada yg menanti2 tulisan sy plak hihi) Maklumlah, sdg menyesuaikan diri dgn fasa baru kehidupan - working mommy <3 Life so far is so great with this si kecil... Tidur pun nak berpeluk... Manjalah sgt! Tp alhmdulillah kat taska atau dgn org lain, she did behave so xdelah risau sgt nk tinggalkn kt taska tu... Razeki pun alhamdulillah, org kata rezeki anak... Eh, rezeki bkn duit je tau... Mcm2 lg malah kegembiran tu pun sebenarnya rezeku :) alhamdulillah... Cabaran? Hurmmm cabaran rasanya cuma dgn "ayah baru" ni lah... Erkkk bkn mak sy kawen lain so sy dpt ayah baru huhuhu tp Encik UA ni la kan baru jd ayah... Hurmmm org muda kan sometimes jumpa2 kwn la xtvt2 dorg kn so kekadang ade kalanya kekecik ht gak sbb kna tgl jg anak sorg2... Tp sbnrnya tu la yg sy ckp, dia (dan sy juga sbnrnya) sdg menyesuaikn diri dgn hidup baru yg lebih bermakna brsama si anak dara kamu... Subuh pun dah berlabuh... Lain kali celoteh lg. Nk tahu ttg apa? Anak? Kerja? Breast feeding experience? Nnt sy tulis, insyaAllah... Ke nak tau psl produk Philips Avent? Haaaaa yg tu boleg tgk kat fb di tepi tu hehe *promote!*

0 precious comments: