D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 19, 2012

perang hawa dan nafsu

Ha... akhirnya menang jugak...
Pertandingan lipat baju antara kehendak dengan kemalasan berakhir jam 2:15 a.m.
Menang jugak saudari kehendak huhuhu
malam ni kita bertanding lagi untuk sebakul lagi kain baju
Ops KaBa yang tak pernah selesai huhuhu


Pertandingan berlangsung sambil pihak penaja menonton episod akhir Bukan Bidadari yang tak difollow sangat pun tu melalui tonton.com
Habis cite tu dah xde movie/cte best utk marathon
Maka lipat kain baju sambil blogwalking
ha kelas kau jah!
Oh, Jah tu nama maklong daku huhuhu ya ampunnn...

Boleh la buat kerja-kerja mak-mak kalau suami xde nak tolong nyepah g outstation dan anak tido
ye, sejak akhir-akhir ni ZA adelah tido terbongkang tak hengat mommy ayah
sangat bagus!
cuma nak menidurkan beliau tu adelah dah tak semudah dulu la
Huwarggggg (nguap besar)

So finally selesai la part dapur dan kain baju akhirnya
esok malam buat part ruang tamu plak
plus sebakul baju anak n sebakul baju mak bapak yg blom berbasuh nak disetelkan
then Ops KaBa lagi untuk sebakul yg tinggal...



Lusa nak komeh ruang tamu siap sapu n mop
Ha kau siap plan ape nak buat lusa!
pastu Ops Kaba trip yg nak basuh esok
eh, dah tu tahun bila nak habis Ops kaBa aku ni????
Hadoihhhh... (keluh kesah kak esah)


Yours truly,
Husband's wife, daughter's mommy 
bibik yang dibayar dengan kasih sayang

0 precious comments: