D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

September 11, 2012

selepas 42 hari..

Hai assalamualaikum kawan-kawan... Nama saya upin. Dia ipin... Ini kisah kami semua... Ok.karut!

Tu namanya sampukan upin ipin sbb tetiap hari layan upin ipin cik adik manes ni...
Hari ni teringin menulis. UA outstation... Ayah (atok ZA) plak ckp xyah msk, dia tapaukn je...
So now rest jap.

Susah sikit, bila UA tada...
Mungkin sy isteri manja, byk hrp suami jaga :(

Dah 42 hari berlalu since the last entry...
Ade sape kesah? Ok xde.... *nangisesak2*

Kerja super byk di opis.
Kerja hakiki.
Kejar siapkn tender.

Family day n family trip *familycome1st*

Anak sakit lg hal2 rumah lg adoyai....

Xpe, thats life!

Eh, sempat g kot kn nk wish selamat hari raya ke dh x bleh dah?
Eh bleh lg la...
SELAMAT HARI RAYA KAWAN-KAWAN!

OK enuf with the karuts things sebenarnye rindu nk tulis entry panjang nk sambung episid RDC yg dh nk the end tu nk sambung cte psl kelahiran ZA nk share milestones ZA mcm2 rasa nk taruk kat sini tp nantilah...

Entry ni cuma nk bgtau sy tak pernah lupakan kamu!
 Have a great blesed life, all!

0 precious comments: