D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

April 26, 2013

MDS: Kronologi episod 6

ALHAMDULILLAH... 26 April 2013, genap 2 tahun saya melaluinya dengan kaih dan rahmat Allah

Sambungan episod 5 -hari ke dua pasca discectomy :)
Dah boleh jalan ke sebenarnya???
Eh dah...
Malam tu siap boleh bergolek bergelak ketawa tengok movie
Hantu Kak Limah Balik Rumah
ngeee...
pasal malam tu ayong jaga

rasa macam tak yah jaga kot sebab boleh bergerak sume tapi actually saya tak dibenarkan bergerak so itu ini sume kena org buatkan
Oh ok part gelak tu kan takyah nak gelak sangat la sebab kau ade morphine tu mmg tak aci sangat hehe




So esok pagi dorgplan nak switch off the machine. Katanya dah sihat sangat kannn
Pagi berfisio lagi dgn mesin tu bawak ke hulu ke hilir
then tengah hari Tok Mat dtg pastu decide bukak drip. kalau sakit makan pain killer
ok kat situlah bermulanya disaster *nangis berlagu balada*
Sejam lepas makan painkiller...
Muntah!
tghr tukar pain killer...
Muntah!
Petang dah lembek, tak boleh bangun sebab...
bayangkan lah belakang tu masih lembut lagi ok tisu dia baru 2nd day operate belum cantum betul kan
pastu kalau muntah korang bayangkanlah postur badan sume
tu fizikal
yg dalam tu?
yg kena hiris koyak2 pastu allocate semula bagai tu
ok takyah tahu rasa cane

So pasang morphine semula
gila, ok... patut esok tu saya dah boleh discaj tapi menjadikannye seminggu tau...
bayaran pon up lagi la huhu
ok tetibe sedih bila teringat part bayaran...
hurm... nantilah sambung *sobs*
 

0 precious comments: