D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

January 21, 2014

Berhajatkan sesuatu untuk si adik... dan mendapat!

Adik?
Oh, hari tu kan ade unofficial announcement... Hehe

Dan dulu kan sebenarnye berhajat bila ZA dah 3 tahun + baru nak proses adik... Heheheheeee
So sudahlah dijual preloved segala barang keperluan penyusuan susu ibu utk ZA dahulu...
Lebih sedih lagi, barang yang terakhir ialah breastpump yang sama-sama berusasa dgn momy mengumpul susu utk ZA dgn darah dan air mata huhuhuuuu

Tetapi Allah maha hebat perancangannya :)
Tiba-tiba si adik muncul...
Ye, tetibe sgt muncul dalam tummy momy hahaha tetibelah sangadddd!
Lantas, momy terus berhajat utk menunaikan hasrat yg terpendam sejak tahun lepas yakni nak membeli electric breast pump *peace* ZA dulu guna manual saje.
Dan dgn penuh kegedikan momy berhajatkan yang ini.....



Oh, membesarkan ZA bukanlah sesuatu yg mudah...
Terutama dlm keadaan tahun lepas yang hanya momy berincome tetap...
Tahun ni sebenarnya kami masih dalam fasa membina semula keluarga dan menyimpan huhu *sedih*
tapi ZA dan adik juga rezeki...
Dan adik telah beroleh rezeki pertamanya sewaktu berusia 10 minggu kerana kawan FB momy nak letgo Eve Love Flexi breastpump yg dia baru guna 2x for free *yay!!!*


Tapi momy segan...
So, untuk double pump yang berharga RM599 itu, momy janji dgn sahabat yg baik hati tu momy akan titipkan seidkit wang sebagai token.
So inilah yg adik momy akan dapat hehehe


Eve Love Flexi Breastpump tanpa power bank atau lebih kurang Eve Love Heavenly Breastpump la sbb xde power bank tu...

Alhamdulillah...
Alhamdulillah...
Rezeki anak-anak...
Momy akan bg Along ZA share susu adik sama-sama nanti...
Momy janji!

Dan adik mesti janji dgn momy utk jaga Along baik-baik, ye!

Salam sayang,
Momy The Zs

0 precious comments: