D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

July 25, 2015

of sharing opinion, collecting points and redeem the rewards...

You alls pernah dengar WOOP tak?
WOOP ~ A Community of Women with Opinion


Klik kat gambar tu then korang akan terus ke website WOOP ni
Then buatlah simple2 missions yang dia bagi tu untuk collect rewards
Kalau complete big missions, dapat lagi banyak rewards up to 1k
Rewards tu boleh redeem macam2
Iols dah redeem jugak, 1st & 2nd exchanged 400 points dengan blackmores collagen


So I ols dapat 2 boxes of this dengan voucher RM10 dua keping
Oklah sebab collagen ni pon almost hundred RM and iols dpt for 800 points yang senangggg sangat nak dapatkan hahah
Klik klik klik dapat 2k points u ols 

Now tgh tunggu next mission approved sebab iols nak redeem stok softlan untuk 3 bulan

hopefully iols berjaya!

Tq for reading...
post signature

0 precious comments: