D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 26, 2015

vein kita lain saluran...

maksudnya apa?
sakit aku lain
sakit kau, aku tak tahu

ohhh stop la nk ckp
aki.ni.sakit.jugak.lutut.tapi.tahan.je.lawan.je.nanti.ikutkan.sangat.nanti.semua.benda.tak.jadi

eh eh sedap kan
kau pernah rasa tercari2 pinggang kau kat mana jari kaki kau kat mana?
kau pernah rasa tarik nafas macam nak putus2 badan?
kau pernah rasa nak angkat kaki tapi kaki macam tak ada?

i bet you never feel it sebab tu lidah kau lembut mulut kau ringan

eh aku tak doa kau sakit mcm aku
cuma aku harap one fine day
kau sempat terserempak aku naik tangga macam tengah menyamar jadi lipas
atau waktu kita tengah gelak2 kat tanah rata lagi landai tiba2 aku terjelepok sujud kat hujung jari kau
atau nak lg tragik waktu takde ribut takde taufan nanti kau dengar aku terlolong sakit sebab nk angkat sebelah tgn je

maaf aku emo
yes
malam ini seluruh urat saraf aku emo
jgn minta aku istighfar
sebab aku dah cukup istighfar setiap kali saraf aku brdenyut sakit
istighfar aku bukan utk kau

dan kau
yang sedang baca ni
jangan sentap lebih
sebab aku bkn marah kan kau
aku marahkan kau yg lain :p

chow chin chow
sedap jugak pns2 ni kalau dpt minum bandong cincau!

posted from Bloggeroid

0 precious comments: