D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

June 9, 2016

Lamanya tidak menulis...

Assalamualaikum
Lamanyaaa tak menulis!
Lama sangat.
Banyak sangat perkara yang melekat di minda dan jiwa tapi tak terluah dek jejari ni...

Korang... Rindu saya?
Hehehe

Alhamdulillah, tahun ke-5 sebagai isteri.
29hb Mei lepas, kami sambut secara PJJ gara-gara UA sibuk menguruskan anak-anak murid naik bengkung sementara saya pula bawa anak-anak balik kampung sebab Opah Atok ZAs buat kenduri sambut puasa.

SELAMAT PENGANTIN BAHARU, B!

Ah, tak [ayah nak pengantin baharu sangatlah!
Anak dah nak masuk 3!
Eh, TIGA???

Hmm... Kejutan Ramadan tahun ni.
Alahai... Tak ready mentally, physically tapi ALLAH MAHA TAHU MAHA MEMBERI

OK bagi gambar kapasiti SMALL je hahaha
Semoga menbesar sihat dan kuat bagai juara macam kakak-kakak dan best jugak kalau awak boy!
Miahahah jenuh la nak jawab kalau girl sebab Kakak Zihni dah ada nama MUhammad Z untuk awak, dik!

OH, sebenarnya waktu menulis sangat terhad sekarang sebab sibuk menyiapkan buku-buku untuk terbitan 2017.
Eh, katanya dah resign?
Ye, selepas resign, Alhamdulillah ALLAH buka jalan untuk menjadi penulis pula.
Alhamdulillah. Dream come true kata org asli tu.
Eh, ALSI? Ye... Asli Britain hahahaha

OK la, sampai sini dulu entry ringkas.
Tetiba rasa macam #mudahterhibur dan masam sense of humor dah kembali.
OK, lepas ni kena selalu kembali ke sini untuk menulis supaya tahap keceriaan boleh meningkat.

Apa-apa pun, SELAMAT BERPUASA untuk semua muslimin dan muslimat yang terlalu blog ini dan terbaca entry ini.
Semoga Allah sentiasa melindungi dan merahmati kalian.
Aamiin


Haaa... Senin depan korg keje gomen dapat duit raya kan?
JOm jemput shopping kat IG iols
@mak.anak.dua
@jilbab.n.bags

Follow tau, jgn tak follow hehehe

Senyum seindah suria,
post signature

0 precious comments: