D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

January 11, 2007

malam jumaat yg tak berubah...

malam jumaat....
mlsnyer la nk study!sejak skolah dulu ni la mlm plg malas nk menelaah ilmu pengetahuan huhu tade sbb n alasan kukuh utk kemalasan pd mlm jumaat tp setiap kali mlm jumaat yg mls ni terpakse aku isi dgn perasaan boring tahap dewataraya sbb xder perkare2 best nk buat, memori aku mesti teringat izo la pulak huhu

sllnyer sejak skolah2 dulu klo mlm2 jumaat ni bosan2 cni izo la jd sasaran jenayah skodeng aku hihihih pas2 klo merungut2 mls nk study mlm jumaat mesti izo jwb "same la,org pon mls gek mlm jumaat cni..." huhu myb la kn sume pon kepenatan membace yassin di surau (alasan siott!!!) n semangat 2 pon dh ala2 terbang sbb dh nk sampai hujung minggu yg bererti time 2 rest n sleepzzzzzzzzzzzzzz hehe tp bile dtg pagi jumaat scr otomatiknyer semangat nk blaja 2 dtg smule sbb jumaat hr kegemaran aku n d gang kat skolah.sbb ske hr jumaat ialah...

1. pakai kain paling best seantereo dunia (kain tenun kaler biru belang2 yg soft giler huhu)
2. sume boys pakai bju mlayu ngn sampin same cm kain dak pompuan siap kai songkok lg
3. nyanyi lagu asma al-husna kt assembly n wat melody2 pelbagai utk mengharmonikan lagu 2 hahaha
4. balik awal n mkn eskrim ngn nasik ayam yg DM yg best
5. ader usrah n smyg jemaah time dak laki g smyg jumaat (bleh masuk surau dak laki muahaha)
6. ader persatuan (wp kne pki t-shirt skolah yg x best 2) n bleh sambung xtvt skodeng muahaha
7. dan lain2 yg x bape nk ingat sbb musababnyer...

bile hbs skolah n masuk ma3k, masih jugak mlm jumaat jd time plg boring tahap dewataraya kat aku. time2 cni jarag da dpt ngadu ngn izo sbb by dat time izo tgl hp kat umah.so aku sll lyn bosan2 ngn geng kt bilik sepat kt blok sebelah.tp klo izo leave n call n aku merungut2 lg sal mlm jumaat yg xder mood nk study 2, izo akan jwb "same la, org pon xder mood nk study mlm2 jumaat 2..." pas2 criter2 ape yg sll msg2 buat time2 mlm jumaat...bile masuk degree, bende yg same masih berlaku....jawapan izo pon masih same je "same la, org pon boring n mls je study mlm2 jumaat cni..."

mlm ni, aku boring lg n xder mood nk study lg...aan n ima ajak kua hehe mcm mls jugak...teringat la pulak kt izo..huhu will he still say "same la, org pon mlm jugak mlm ni..." kalau aku ulang rungutan2 aku sal mlm jumaat yg malas ni kat dia?

3 precious comments:

izzuddin ismail said...

bwk2 laaa duk atas sejadah pada malam jumaat... jgn g tgk wayang lak(macam aku) huahauhauha...

d|L said...

nk dok atas sejadah pon agak2 ler...ade le time2nyer nk bertafakur...insan ni kdg2 kene menikmati idop gak.@ least xder r mlm2 jumaat g tgk wayang cite yg dh pnah tgk!!

izzuddin ismail said...

nak amek hati rumet, kene laa g tgk same... hahahaa