D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

May 28, 2007

aku, pirates of the caribbean, gsc/tgv dan mereka...

last saturday ade org ajak tgk movie... tp cite pirates of caribbean... terpakse tolak...
[knapela die lupe yg aku geli dgn makhluk2 mcm dlm crite tersebut? die mmg suke lupe2 semuanya ttg aku!]

next saturday ade org ajak tgk movie lg... tp cite pirates of caribbean jugak... terpakse tolak lg...
[knapela die x tau yg aku geli dgn makhluk2 mcm dlm crite tersebut? die mmg x sepatutnye tau semuanya ttg aku!]

aku dan pirates of caribbean....
aku x pernah ikut cte 2 sejak siri yg 1st. aku geli tgk makhluk2 buruk dlm cte 2. nk2 plak pirates yg ade janggut yg mcm sotong 2. eee.. mintak dijauhkan! klo aku tgk cte 2, mesti lebih byk tgk kaki dpd tgk skrin. tekak pon mcm kembang aje huhu dats y aku x follow cte 2. klo aku ikot pon mungkin jd mcm cte spiderman... wp aku lyn dr yg 1st, bile da masuk d next movie, aku mesti kne ulang tgk siri2 terdahulu utk tau flow cite huhu begitu la tahap keterlupaan aku... tp laen plak jdnye dgn cte harry potter. mungkin la sbb cte harry potter 2 start sejak die kecik sampai la besau... sejak comey sampai la biase2 je maka aku lebih seronok nk ikut berbanding spiderman yg mcm 2 je dlm setiap siri ctenye... [knape masuk cte spiderman ngn harry potter lak ni?!!] tp ape pon yg berlaku, kelihatannya seolah2 ketiga2 cerita di atas bakal mengakhiri episod2nye thn ini huhu

mereka dan pirates of caribbean...
no idea la knape mereka nk tgk cte mcm 2. myb sbb naluri mereka yg sukekan perkara2 yg menggelikan mcm 2 hahahaha aku tulis sbb aku rs mereka x bc kot blog ni heheh tp aku pon have no idea knape mereka ajak aku yg tgk cte mcm 2.. x patot... x patot... tp yg aku tau 2-2 pon masih xtgk cte 2 berikutan xder teman nk tgk n xder lak timenyer heheh [dh! dh! jgn nk ajak2 saye tgk cte2 mcm 2... saye geli!]

aku dan gsc/tgv....
hmmm dh lame x masuk fav place aku 2... knape? bkn sbb bz tp sbb aku xder ongkos yg cukup huhu dats y i hate cuti... no pocket money! plak 2, bile ade yg nk blanje, syarat lak tgk cte yg aku x rela.. so, no thanx bebeh! huhu n dats make me cant wait 4 june 2 come huhu sbb by dat time gsc n tgv akan bg aku tiket free utk tgk cte heheh sewonoknyer.. wah, sape yg aku nk ajak erk? [ble x klo tiket gsc aku g tgk dgn org yg ajak aku last saturday, tiket tgv lak aku ajak org yg ajak aku next saturday? aci x? aci x? hihi tbe2 gatai...] last saturday aku kua gk dgn aan... tbe2 on d dot ckp nk tgk movie tp of coz bkn pirates. skali naek2 je, gsc penoh lak. line pjg sampai mcd huhu sdeh... sdeh... tp xpe la sbb ktorg pon x tau nk tgk cte pe.

mereka dan gsc/tgv...
die yg nk tgk pirates last saturday... [die suke menonton kt tgv] aku da suro die g tgk jugak ms die ajak aku 2. aku x sure la jugak die tgk ke x sebenanye tp sameade pd hr jumaat 2, mahupon sabtu n ahadnye, die xde sound pon so aku rs mmg x tgk la kot. lgpon mcm mrh jer aku ckp aku x follow cte 2.. [bkn slh saye, awak yg lupe!] so biaq p hang la huhu terpakse melakukan kekejaman sekali sekala terhadapmu bebeh! [sebnanye aku bengang jugak sbb sampai la ni die xde sound2 pape pon kt aku huhu sengalzz!]
die yg nk tgk next saturday plak... [die lak suke menonton d gsc] last ahad die da g ekcli, nasib same mcm aku juge... line pjg huhu tp nsb baek la die x g sabtu kn, klo x mesti bertemu heheh bile aku kate aku x layan pirates, die ajak tgk cte indon yg baru yg jiwang 2. karat btoi la! last2 sy claim sy x ske tgk movie [erk, tbe2 lak gune perkataan sy lak aku ni heheh mengapakah?] xkisah la D... xpe hiphop skali skale huhu

ape2lah yg berlaku... aku, gsc dan tgv akan lebih serasi bila bersama2 "my fav people" huhu [im missing aan n ima~~~ sob sob sob]

1 precious comments:

kak an said...

lenkali tgk lah sumolah.leh tgk afdlin pakai cawat!!!