D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

May 22, 2007

hari ini di opis...

cerita kat upp dah berlalu... hmmm alhamdulillah aku meninggalkan upp dengan reputasi yang agak baik n bunyiknya macam eksekutif upp tu tak sabar2 je nak tunggu aku turun unit dokumentasi pulak huhu sabar yer cik zainal, lagi 2 minggu i'll b back heheh [to afni, upp stand for unit pentadbiran pembiayaan. aku akan cube la kurangkan short form aku supaya ko lebih fhm k. sory ya gang... huhu how i miss u bebeh!]

so hari ni bermula la ceritera baru aku kt usk [unit susulan kredit]. keje aku? jauh lebih bagus dari yg aku fikirkan slame ni... 1st task aku ialah berlari2 setempat sebelum lari 100 meter hahahaha maksudnye xde keje la naek kt unit 2 heheh bak kate staf22 unit 2, aku da berbizi2an 2 minggu kt upp kn, relek2 la sket... so hari ni 1st n only task aku kt usk ialah call problematic customer. beberape org je. 2 pon dorg bg aku keje 2 kol 11+++ selepas 2jam lbeh aku berehat2. pas2 beressss huhu aku pon trun la jap jumpe ppc [penolong pengurus cawangan] merangkap penyelia aku. lps 2 bdk2 kredit mtk tlg aku susun loan form. so alkisahnye pon bermula...

aku buat keje 2 kt tempat aku wat keje upp dulu so kirenye budak2 dokumentasi nmpk la aku... alkisah ade la sorg budak gemok ni ckp ikot sdp mulut je. xreti2 aku da seminggu hangin ngn die. so sabtu ni ekcli ade satu kem anjuran company. sume staff kne g tp ppc aku da btau bad practikal ni ptional nk g ke x. pas2 mamat ni yg blom kawen ni dok hangin ngn org2 yg da kawen yg mintak cuti awal2. pas2 die sound la aku suro aku dtg. no excuse la konon. skali dpn ppc aku bg balik. hamek ko! diam trus heheh tp mmg aku hangin sgt2 la ngn mamat gemok 2.. name die judeng... erk silap, zudin [heheheh]

hmmm crite2 laen mcm da mls nk tuleh.. ngantuk la... lenkali sambung.. daaa

p:s/ sgt sdeh kt opis 2 nape la intranet aje yg ade??!!

3 precious comments:

Anonymous said...

klu ade internet, bos tuh tau nanti satf die update blog n kutuk2 org jer.. :P

~judeng (bkn org yang same dgn post diatas)~

d|L said...

bgsnye la klo bos tau cte2 x baek sal judeng 2 huhu...

p/s:org name mohd izzuddin mmg species x syg mulut ek? hahah jgn marah mohd izzuddin- mohd izzuddin seluruh dunia yerk! hahah

Anonymous said...

sape pulak mohd izzuddin nih??

~judeng (bukan nama sebenar)~