D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

May 8, 2007

LI day 1st

xder pe yg best sgt...
masuk keje kna dgr tazkirah dulu.. sume staf ade turn bace tazkirah, turn aku bln dpn huhu.
staf 24 org tp 2 je pompuan... campur aku n sorg lg dak UMT ade la 4 kuntum bunga di antara kumbang2 yg berbau asap rokok 2 huhu
awal2 pagi mood bos x baik sbb org audit HQ dtg wat keje mgu ni... sume org sgt bz.
bos panggil briefing.. die ceramah dkt 2jam lam bilik 2..bosan jugak tp buat2 la best huhu
xder pc sendiri tp bleh la blasah pc sesape jer.
1st day da blasah pc penolong pengurus pasal die cuti hr ni haha tp x buat pe la kn, masuk sistem die jer 2 pon secare illigal (dak2 praktikal kn xleh tau sume bende...) sbb akak 2 suro tlg siapkn keje yg audit nk.
after all segala2nye best2 ajer.
balik lmbt siapkn borang loan customer.. yg best 2 ade abg separa encem anto smpi dpn umah [pdhal umah die sebelah opis jer dicomparekn dgn umah aku yg jauh ni hihi]
xkesah la... yg pntg skrg aku mahu tdo ya kwn2..
nite~~~

0 precious comments: