D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

June 11, 2007

kasik la pape tajuk pon...

1. skrg ni mak aku dok sebok la memanggil budak adik 2 sbg "anak bongsu mak". wp perkara 2 hakikat nan sebenar2 hakikat tp itu boleh mendatangkan marah huhu dan akhirnya aku secara sendiri2 menggelarkan diri sendiri sebagai "anak pompuan bongsu mak n ayah" sehingga mendtgkan marah kpd insan2 lain pula hehe (aku merasa gagah pula scr tibe2 cett!)

2. final week aku nk menikmati umur 'kunci kebebasan' iaitu 21 sbb sabtu ni aku bakal melangkah ke alam 22 =D cettt... xbleh blah ayatnye huhu (thn ni akan dpt hadiah terkejut apekah pule?)

3. mgu ni la plg sesak n sengal dgn segala mcm keje2 sampai sesak nafas nk abiskan... dgn presentation aku nk kna wat segala2nya utk dpt A n etc la huhu sgt peneng... ni baru hr isnin... esok, lusa, tulat...sampai jumaat warghhhh sgt peneng!!!

4. hari ni 1 kes klako berkalu diopis hahahah zaali pgl bdk bos 2 "bdk botak" hahaha aku suke.. aku suke... knape la aku against sgt2 ngn bdk bos 2 aku x tau la tp aku rs ade sesuatu yg x berkaliber dlm kepimpinan beliau menyebabkan aku x gemar sgt2 dgn beliau huhu

5. izo naek kapal 18hb nnt... ajak aku kua last week tp aku xble kua, ade plan laen... last 2 weeks pn mcm ni jugak... n dis week pon since it is my bday n my mom's on d next day instead aku kna wat prep 4 my presentation maka aku pon terpakse tolak ajakan "buat jht" die huhu dlm ati aku pon kachiwa juga tp apakan daya.. (mengapakah aku kachiwa?)

6. beyond 22nd ni tbe2 aku rs karisma aku meningkat plak wakakaka tbe2 mendpt ramai peminat tp aku x ready yet la utk menjage hati anak2 teruna org makanya enuf la kalo berkwn je dgn semua org.. adil kn? huhu (tp klo dh namenye tunang org, lbey baik la kwn biase2 je kn... sdgkn bf org pon aku stay away huhu)

0 precious comments: