D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

August 12, 2007

positive thinking? positive tone? whatever!

"positif thinking is like this; a little bird in the sky, you look up and it shits in your eye but you don't mind and you don't cry instead you just thank God that cow doesn't fly..."

Lama tak mem'blog'... ye ke? hmmm maksud aku lama tak post sesuatu yg lahir dari hati nuraniku yang bersih heheh oke... oke... lately tak banyak idea. i mean, i've got some cuma tak berapa sesuai untuk tatapan awam. nak menulis instead of typing, punyalah malasnya so let they just fooling around in my head.

Oke, sebetulnya weekend ni sangat sibuk menelaah pelajaran untuk marathon test minggu depan. i mean esok until rabu. owh, terrible! ye ke? hmmm peneng jugak la kan memikirkan masa depanku di tahun akhir ni. pesaing yg paling dekat sekarang ni bukan calang2 orang. ups patutkah dia dinamakan pesaing? hmm oke oke, tukar sebagai pendorong kejayaan dan peniup semangat, aci tak? heheh

ye la, sekarang dah kawan dengan orang biasa yang pernah menjadi lebih daripada biasa zaman-zaman dia ngah belajar dulu. aku ni, walaupun ada title "budak um" dicomparekan dgn dia (konon-kononnya) "budak u**" aje tp aku bukan lah sape-sape kat um ni. apelah sangat setakat membawak nama um tu kan.... so sekarang ni, tahun ni, maksud aku tahun akhir ni, kena lah struggle lebih sikit. maklum lah aku kan "orang kurang penting di U yang lebih daripada biasa" nk dicomparekan dengan "orang penting di U yang biasa-biasa aje" hahaha buat klaka ape ni?!

oke-oke, make things simpler, dah kwn dgn org power ni @ least kita kene la up kan sikit aura kite supaya balance n seimbang hihi yang penting kawan biar seribu, kekasih biarlah satu (tak termasuk kekasih lama) dan yang satu tu ialah dia hahahaha saje je buat ayat poyo!

ah, whatever... whatever.. whatever... ape yang sebenarnya aku nk bagitau kat sini ialah aku dah pening nak membaca so aku mengarut la kejap. best jugak mengarut. after all, weekend ni best jugak walaupun asyik mengadap buku je. yang tak best ialah rules baru yang ditetapkan semalam.

rules? huhuhu rules tu relevan la untuk "budak sekolah" yang kawan ngan "budak dah abis skolah" iaitu hari ni, esok n lusa tak de sms-sms.. sms yang penting2 aje pasal budak skolah ade test huhu kejam jugak la tp aku tak kesah... sal aku yang buat rules tu hahaha

oke kawan-kawan, mari kita kembali membaca dan menelaah pelajaran!!!

p/s: tunggulah lepas test (mcm akan buat lepas merdekan je nnt) aku nak memblog tentang seorang wanita di masa silamku. dare to read? hahaha


0 precious comments: