D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

March 24, 2008

update on my nephews

Haaa... Inilah dia Encik Ammar Muzaffar Bin Khairil Azwar, my 2nd nephew. Anak kezen saye yang ke dua. Kira-kira ni generasi keempat salasilah keturunan Tok Nawi la. Hencem kan.... Huhu Tok Nawi kan berdarah campuran kuikuikui... So far baru 5 bulan beberapa hari and pandai menerap aje. Tapi bagusss... Pandai gelak mcm Angah La kn Ammar... Gud boy bebeh!


Sangat-sangatlah teruja kalau tengok mesin basuh tu berputar. Pening-pening lalat gitu sampai badan pon naik menggeleter huhu... Ni kire macam fav port mamat ni la kalau Opahnye tengah masak... Smell what Opah is cooking?


Ammar pon dah tau la kalau orang tu sedang merakam gambar dia. Yang penting mata mesti fokus ye encik... Pastu selalu je buat-buat muke confuse macam la paparazzi tu nak tanye soalan-soalan peribadi...

Adik Ammar & Abang Long Adam



suke la pule dengan stripes kat kaki seluar mamat ni huhu

ni Abang Long Adam yang sangaaaaat notty

last Friday bawak Abang Long main ball kat Wonder Land Jusco lepas balik sekolah

takmo pee tapi bila nampak sign ni terus pegang tangan Mama nak buat macam tu masuk toilet. Sengal kan anak sedara yang sulung ni??!!

0 precious comments: