D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

March 26, 2008

panggilan hangit!!

Lepas kelas tadi, lepak-lepak di bilik. Tiba-tiba telefon berbunyi... Nombor tak dikenali...

Saye: Hallo...
Pemanggil: Mintak maaf ye, boleh tau sape ni?
Saye: Erk! Sape ni?
P: Takde cik, macam ni... anak saye ni umur 8 tahun main-main henpon saye.
S: Eh, takde pulak saye dapat SMS or call dari nombor cik ni... Saye kat UM ni...
P: Eh, ye ke? Tapi nombor cik naik dalam bil saye...
S: Haaa tu lah cik lain kali takyah buat family plan 3+1 tuuuu
(saje buat ayat pasal suare tu macam kenal je..)
P: Ha tu lah dia! (tapi tetibe pemanggil tu terkejut cemane lak aku tau die pakai plan itu hihihi)
S: Ni Puan Rabiaini ke?
P: Ha ye sayelah tu...
S: Ha saye ni cik Adila ye cik... ACHIK!!!! Sampai ati tak knai!!
P: La... angah!! (gelak kuat-kuat) Sorry la acik x kenal suare!!

MORAL OF THE STORY:
1. Kenali suara saudara mara anda
2. Save nombor-nombor ahli keluarga
3. Parents tak yah la check tepon anak2 hihihi

0 precious comments: