D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

June 30, 2008

akhirnya...

** ini kisah benar :: aku menanti penuh debaran **

Kepada anda-anda yang berkanaan, kalau rase-rase encik bos tu susah sangat nak kasik ya'll cuti, bleh la appny awal-awal julai ni untuk cuti yang bertarikh 7 Ogos 2008. Tapi kalau berada sekitar KL, tak yah apply cuti pon tak pe asalkan lepas je keje ya'll trus bergegas to find me **and don't forget the flowers too!! hahah**

Ups! Ini bukan majlis menerima cincin, jauh sekali kenduri walimah anak-anak pakcik hassan **penuh makna tu!!** tapi ini ialah Istiadat Konvokesyen Universiti Malaya Tahun 2008 bagi Ijazah Sarjana Muda Sains dari Fakulti Sains Universiti Malaya ye kawan-kawan... Dan saye adalah salah seorang penerimanya!

Huhu can't wait for the big day~~~ Bukan excited sangat nak amek skrol tu tapi syok gile nak gathering ngan kengkawan huhuhu c ya'll specially IMA, AIMI, MEME, AAN & MIRA!! Hmmmm saudari-saudari cikgu dari SrC Gang (KAKYAH, FIZA OVER, LIZA & ANI BUSYUK) kalau-kalau dah berkonvo sesi pagi tu, ingat-ingat la nak jumpe cik dila n cik samirah yer kak!

May we have a very great convocation & lead to a very bright future soon!
Miss ya frens!

0 precious comments: