D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

February 18, 2009

mari menyanyi sambil download lagu free!

dulu... saya sedih... tiap-tiap hari saya nyanyi lagu Teardrops on My Guitar nyanyian Taylor Swift...

So I drive home alone, As I turn out the light
I put his picture down and maybe get some sleep tonight...
lepas tu, saye makin sedih... layan pulak lagu Glenn Fredly untuk OST Istri untuk Suamiku yang tajuknye Skali Ni Saja...
 
Tak sanggup bila harus jujur
Hidup tanpa hembusan nafasnya...
dan lagu Kaer Azami yang kena setepek-setepek ke atas saya, Bukan Kasihku...

Tak ku mahu asmara kan hancur seperti debu
Tak ku mahu dirimu bukan lagi kekasihku...
juga lagu Samsons, Tak Bisa Memiliki...

Apakah yang engkau cari, Tak kau temukan di hatiku
Apakah yang engkau inginkan, Tak dapat lagi ku penuhi...
Tapi semalam, sepupu saya called dan cakap
"Cuba you try lagu Alyah yang seksi tu... Lepas tu you call me back and bgtahu I ape yang you faham with the lyric and ape yang you rasa oke kezen!"
 
So saya pon play the song (cari la dulu kat internet) dan saya............
Ye, saya sudah mula berfikir bahawasanya betapa pahit dan berat pun hakikat hidup ini, lama-lama kita tetap boleh menerimanya dengan redha. Dan walaupun terkadang kita masih teringat-ingatkan dia, ingatan itu TAK MUNGKIN KERANA SAYANG...
Setiba di persimpangan, Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu, Tidak senada irama dan lagu

Begitu hidup ini,
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh, Yang hilang berganti

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali

Sekali sekala ada
Ada rindu yang datang tiba-tiba
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan

Begitu hidup ini, Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh, Yang hilang berganti

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali

0 precious comments: