D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

February 19, 2009

persoalannya??

2009... oh 2009!

hahahaha kelakar pun ye tapi sepanjang survey saya (well, surveying is always a statistician's job hohoho) maksud saye apa yg saya dengar-dengar di ofis, dikalangan kawan-kawan dan saudara mara.... ha, ape hal nye?

hahaha... everybody is trying... highlighting here the word TRYING to get pregnant!

persoalannya, kenapa 2009? huhuhu

saya galak-gelak dengan kawan seofis and we come to a conclusion (which is sebenarnye more sebagai persoalan terhadap persoalan yang sedia ada) iaitu
"Habis tu bile lak kite nak dapat cuti?? Dah sume orang pakat ramai-ramai nak cuti bersalin tahun ni..."

Adekah kami juge terpakse try to get pregnant tahun ini? LOL =))

2 precious comments:

Qilah said...

hehehe my collegues kat India, cuti bersalin 4 bulan!! byk workload tinggal kat kitaorg hehe

LaLaLOLa said...

huhuhuhu lamenye dia cuti sampai pat bulan... anak kembar ke? huuuuu